Over onze salon

Wie zijn we en wat doen we

Tijdens mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in plukvachten plukken en behandelen.

Plukken is mijn passie.

Ik kan uw hond van pup af aan behandelen en toewerken naar een mooie stripvacht. Graag wil ik u adviseren zo jong mogelijk met uw pup te komen. 
Wanneer de pups rond de 3 of 4 maanden voor hun eerste puppy pluk komen kan voorzichtig het puppy pluis eruit geplukt worden. 
Hiermee wordt voorkomen dat dit ‘pluis’ gaat klitten en wordt de ruimte geboden aan de nieuwe haren om door te komen. Uiteraard zijn ook oudere honden welkom en schroom ook niet om een afspraak te maken wanneer uw hond een verkeerde behandeling heeft gehad door middel van scheren of knippen.

Staat uw vraag ertussen?

Wat vaak gevraagd wordt

Bij the Groom Salon knippen we elk soort honden type. Er zijn uiteraard veel verschillen in vacht van de ene hond tot de andere, dus daarom zullen de prijzen ook variëren per hondenras.

Onze salon staat voor kwaliteit en waarborgen het gevoel van individualisme tijdens onze werkzaamheden. Voor ons is elke hond uniek en we nemen echt de tijd voor uw hondje voor een optimaal resultaat. Onze klanten erkennen ons hierin

We hebben een prijslijst opgesteld hier zodat u per type hond kunt zien wat wij vragen voor de knipbeurt

Trimmen aan huis wordt vaak gevraagd maar wij prefereren toch onze eigen salon. Zo hebben wij ook al onze spullen bij de hand en kunnen wij onze kwaliteit waarborgen.

X